HomePortalFAQSearchRegisterLog in
Chatbox:

This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.Share | 
 

 Application(Accepted) - Espogen

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Espogen_
Guest
avatar


PostSubject: Application(Accepted) - Espogen   Fri 07 Jan 2011, 9:46 pm   Post numberPost #1

Name:: Lal
Country:Pakistan
Age:21
Gender:Male
Proficiency of English on scale 1-10::7

Wed like to get to know our new members, so feel free to pass some information about yourself:
I am a cool person, like to have fun with others, but with work i am always serious and loyal, play wow like 7-9 hours a Day Smile

Character details:

- Class: Paladin
- Race: Bloodelf
- Character's name: Espogen
- Character's level: 80
- Talent build: Protection
- Why did you choose this build?: Mainly for PVE
- Gear : I have already full epic Gear atm.

- Your most frequent spell-rotation: 9696 Rotation

- Professions & lvl: Mining & Engineering Low Level
- Total time played on your character: 5 Days, 16 Hours

Experience :
a) Raiding experience :
I used to Raid a lot with this toon as a tank in fos, pos, os, vh, nexus, hor.
b) PvP experience
Have done it but for starter gear

- Do you have any other raiding experience that youd like to share with us?
I dont have that much exp but will try to help Guildies.

- Hellguards uses a forum for daily communication regarding guild matters. Are you able to visit it atleast twice a week?
I would be present here like atleast when i m in game i will be at forums too Smile

General:
-What are your expectations from our guild?
Good Expectation and good Guild Raids to toc and icc both... and much more abt PVE


- Who are your real life friends / family members in our guild ?
Crazyflame (Rogue)

- Is there anyone else in the guild who can recommend you?
Crazyflame

- What are your former guilds & why arent you in those at the moment?
: I am in Ninjas Comrades, its a Guild for name only :S 3-4 ppl online all the time, no GRaids, no ts, no forums, no TS/Vent etc... only 2 Active Players..

- Do you have any other characters above lvl 70 ?
No

-Anything else you would like to add?
Well I would really feel great if I could become a part of this guild.


ADDITIONAL / OPTIONAL QUESTIONS


1. IF Thrall gets atacked by the alliance will you come to defend him ?
a) yes , 100 % ... i am there ... gona give my ass for the horde
b) fuck him , he will respawn
c) Who gives a Damn about Thrall! I am in love with Tyrande already
d) sure , if i am not in 25 man raid
e) ..... (you can type whatever you like)
Ans. D - I will be there if i m not in any raid.

2. Can you describe yourself as item hungry whore ?
Ans. Basic thing is to get the Raid Well after it u shld not be hungry abt items, roll for it and if u won then gg else try next time, better not to get hungry abt items.

3. If you end up on a desert island which 3 things you will take . AND GOD NO , dont say - internet / computer and wow Very Happy
Ans. GOD HELP ME

4. If your house is gettin robed while you play WoW ... what you gona do ?
a) depends ... if we raid the LK ill rather w8 for my loot .. than gona call the cops
b) pfff ... as long they dont try to take my PC we are cool
c) Ill beat the crap out of them or die tryin
d) ill run around screaming like little girl
Ans. c. I would definitely try to kick them away.

5. ( first one is only for man ) Do you think you got men period ? emotional problems ? love to use the caps ?
Ans. Nah not at all.


6. If we raid ICC25 with you ... you play shaman and have just died ... but got your ankh rdy ...
and we rly need your dps to kill the LK ... will you click the ankh IF in the exact same second your beer drops on the floor ...
and start spilling ... so ... you gotta chose ... save the beer or save the raid ... what ya gona do ?
Ans.1st i Dont drink beer, and during raid i dont eat, drink anything


7. If a raid leader kick you from raid ( when he's been fair to do so - afk , agro bullshit , etc etc )
will you join the Drama queen's team and flood the guild chat with shits that will waist time of my life while tryin to read them ?
or you gonna be cool enough to admit your mistake and w8 for next raid as a mature homo sapiens ?
Ans. i will gona admit my mistake and wait for next raid.

8. Do you consider our guild as source for items only , and after been geared at some point would that mean the end of your membership ?
Ans. As Consider to it i dont do that for gear, but i will like to help low gear ppl with fos pos and all other raids i can tank, and for ppl who need just gear u shld activate DKP system so no 1 can come for gear and leave.

9. As you may be aware already that almost every person wants to join Good decent and Organized Raids,
and due to limitation of ppl who can join 10/25 sometimes not all can be accommodated ,
and in case one of those persons in guild is you who cannot be accommodated due to this reason then what will your reaction be in this regard.

Ans. Then i will try to Get Good Gear and Good Skills (if i dont have) then will ask Gm or Officer to inspect me and take me to raid


Waiting for Good Reply.
Back to top Go down
Muruk
Peacekeeper
Peacekeeper
avatar

Title : Moderator
Number of posts : 383
Registration date : 2010-01-06

Character information
Name: Muruk
Race: Orc
Class: Warrior

PostSubject: Re: Application(Accepted) - Espogen   Fri 07 Jan 2011, 10:13 pm   Post numberPost #2

->its a nice apply
->you have friend in guild
->tanks are always welcome Smile
+
Back to top Go down
Ignatius
High Council
High Council
avatar

Title : Administrator
Number of posts : 1140
Registration date : 2009-07-30

Character information
Name: Ignatius
Race: Human
Class: Paladin Paladin
PostSubject: Re: Application(Accepted) - Espogen   Fri 07 Jan 2011, 10:17 pm   Post numberPost #3

@Muruk wrote:
->its a nice apply
->you have friend in guild
->tanks are always welcome
+

I'll just quote everything that Muruk said.

By the way, ding 400th post! :>
Back to top Go down
Espogen
Guest
avatar


PostSubject: Re: Application(Accepted) - Espogen   Fri 07 Jan 2011, 11:07 pm   Post numberPost #4

Thanx Guyz
Back to top Go down
Ritzz
Peacekeeper
Peacekeeper
avatar

Title : Spam Queen
Number of posts : 3454
Registration date : 2010-08-18

Character information
Name: Ritzz
Race: Blood Elf
Class: Paladin Paladin
PostSubject: Re: Application(Accepted) - Espogen   Fri 07 Jan 2011, 11:45 pm   Post numberPost #5

+ from me =)

GL =D
Back to top Go down
theoffspring
Peacekeeper
Peacekeeper
avatar

Title : Moderator
Number of posts : 477
Registration date : 2009-12-23

PostSubject: Re: Application(Accepted) - Espogen   Sat 08 Jan 2011, 12:39 am   Post numberPost #6

as soon crazyflame replys, you have my +
Back to top Go down
Warloke
High Council
High Council
avatar

Title : Administrator
Number of posts : 3155
Registration date : 2010-04-13

Character information
Name: Shadowspec
Race: Human
Class: Priest Priest
PostSubject: Re: Application(Accepted) - Espogen   Sat 08 Jan 2011, 7:10 am   Post numberPost #7

+ from myself after Crazyflame gives his vote.
Back to top Go down
Guest
Guest
avatar


PostSubject: Re: Application(Accepted) - Espogen   Sat 08 Jan 2011, 7:48 am   Post numberPost #8

heyy Comrades nice to see you here.......... GLuck Like a Star @ heaven
i hope that soon u will be the member of this guild... Razz
Back to top Go down
Espogen
Guest
avatar


PostSubject: Re: Application(Accepted) - Espogen   Sat 08 Jan 2011, 10:03 am   Post numberPost #9

Thanx Crazy !! how many + Required to be Accepted ?
Back to top Go down
Warloke
High Council
High Council
avatar

Title : Administrator
Number of posts : 3155
Registration date : 2010-04-13

Character information
Name: Shadowspec
Race: Human
Class: Priest Priest
PostSubject: Re: Application(Accepted) - Espogen   Sat 08 Jan 2011, 10:44 am   Post numberPost #10

You got 13 pts from guild members and
Rl friend = 2 pts
Full epic gear = 2 pts

So accepted & hellcome.
Contact some high council in game for an inv.
Also make a forum account by your main ingame char or your account wont be activated.

Back to top Go down
Sponsored content



PostSubject: Re: Application(Accepted) - Espogen      Post numberPost #11

Back to top Go down
 

Application(Accepted) - Espogen

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You can reply to topics in this forum
Hellguards Forum :: Hellguards' Lounge :: Accepted/Declined-
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.