HomePortalFAQSearchRegisterLog in
Chatbox:

Share | 
 

 Application(Accepted) - Irine

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Irine
Guest
avatar


PostSubject: Application(Accepted) - Irine   Sun 13 Feb 2011, 5:04 pm   Post numberPost #1

Name: Antonio
Country: Bulgaria
Age: 16
Gender: Male
Proficiency of English on scale 1-10:: 6+
Wed like to get to know our new members, so feel free to pass some information about yourself:
Well I am calm kind and honest as a person, love to chitchat with friends , who used to play around 5-6hrs wow in a day .

Character details:

- Class: Paladin
- Race: Bloodelf (female)
- Character's name: Irine
- Character's level: 80
- Talent build: Holy
- Why did you choose this build?: Mainly for PVE
- Gear : I have already full epic Gear atm.

- Your most frequent spell-rotation:Sacred shield>Flash of light>Holy shock's>Cleanse

- Professions & lvl:Blacksmithing and mining both are 450
- Total time played on your character: around 7days and 22 h
Experience :
a) Raiding experience :
I used to Raid a lot only whit this charecter. Know almost every tricks for OS, HOR ,TOC etc ..
b) PvP experience
Have done massive pvp and arenas with my Paladin i have 5.4k gs whit holy gear ( pvp) and 5.5k gs whit retribution.

- Do you have any other raiding experience that youd like to share with us?
: I like to lead but i'm not so skilled for this i know tactic on most dungeons and raid's. I wanna rize my exp in PVE.

- Hellguards uses a forum for daily communication regarding guild matters. Are you able to visit it atleast twice a week?
I can visit more than twice.

General:
-What are your expectations from our guild?
I need serious group for rize my gear.


- Who are your real life friends / family members in our guild ?
:Koxxy(Lamorll) and Anduala

- Is there anyone else in the guild who can recommend you?
:Koxxy(Lamorll) and Anduala

- What are your former guilds & why arent you in those at the moment? (btw, we like facts, no gossip nor trashtalk)
: I was in some guild's from my country but they was no serious and i left them.

- Do you have any other characters above lvl 70 ?
:Nope.
-Anything else you would like to add?
I will be happy join this guild cuz my friend are in and they tell me this is serious guild and will be fun to play whit them.
Irine/Paladin


ADDITIONAL / OPTIONAL QUESTIONS


1. IF Thrall gets atacked by the alliance will you come to defend him ?
a) yes , 100 % ... i am there ... gona give my ass for the horde
b) fuck him , he will respawn
c) Who gives a Damn about Thrall! I am in love with Tyrande already
d) sure , if i am not in 25 man raid
e) ..... (you can type whatever you like)
Ans a) yes , 100 % ... i am there ... gona give my ass for the horde

2. Can you describe yourself as item hungry whore ?
Ans. No i can't but will like to get new item's :]

3. If you end up on a desert island which 3 things you will take . AND GOD NO , dont say - internet / computer and wow Very Happy
Ans. I will take bottle of some alcohol , one or two chick's and beach towel Very Happy.

4. If your house is gettin robed while you play WoW ... what you gona do ?
a) depends ... if we raid the LK ill rather w8 for my loot .. than gona call the cops
b) pfff ... as long they dont try to take my PC we are cool
c) Ill beat the crap out of them or die tryin
d) ill run around screaming like little girl
Ans. c. WoW is the last thing that I will think at this point.

5. ( first one is only for man ) Do you think you got men period ? emotional problems ? love to use the caps ?
Ans. No i'm not that person i just can pour out my anger on compiuter box if my internet stop or somthing like that.

6. If we raid ICC25 with you ... you play shaman and have just died ... but got your ankh rdy ...
and we rly need your dps to kill the LK ... will you click the ankh IF in the exact same second your beer drops on the floor ...
and start spilling ... so ... you gotta chose ... save the beer or save the raid ... what ya gona do ?
Ans. I will click ankh and will give evrythink from me to save the raid.


7. If a raid leader kick you from raid ( when he's been fair to do so - afk , agro bullshit , etc etc )
will you join the Drama queen's team and flood the guild chat with shits that will waist time of my life while tryin to read them ?
or you gonna be cool enough to admit your mistake and w8 for next raid as a mature homo sapiens ?
Ans. Nope i will not spam in chat and will never do this mistake again.

8. Do you consider our guild as source for items only , and after been geared at some point would that mean the end of your membership ?
Ans. Would lie if I say that items are not important to me but not the most important (though the games are made for fun)


9. As you may be aware already that almost every person wants to join Good decent and Organized Raids,
and due to limitation of ppl who can join 10/25 sometimes not all can be accommodated ,
and in case one of those persons in guild is you who cannot be accommodated due to this reason then what will your reaction be in this regard.

Ans.I will be not too happy but this will be not last raid that i can go .
Back to top Go down
Koxxy
Hellspawn
Hellspawn
avatar

Title : None
Number of posts : 6
Registration date : 2011-01-12

PostSubject: Re: Application(Accepted) - Irine   Sun 13 Feb 2011, 5:06 pm   Post numberPost #2

He is really my realife friend , he is very good man ( and player) from me +
Back to top Go down
Ashtongue
High Council
High Council
avatar

Title : Stealth Assassin
Number of posts : 3038
Registration date : 2010-09-28

Character information
Name: Ashtongue
Race: Undead
Class: Mage Mage
PostSubject: Re: Application(Accepted) - Irine   Sun 13 Feb 2011, 11:15 pm   Post numberPost #3

+
Back to top Go down
Mizrael
Peacekeeper
Peacekeeper
avatar

Title : DPS Mastah
Number of posts : 2777
Registration date : 2010-12-02

Character information
Name: Mizrael
Race: Troll
Class: Hunter Hunter
PostSubject: Re: Application(Accepted) - Irine   Mon 14 Feb 2011, 7:45 am   Post numberPost #4

Woohhh another bulgarian...not bad not bad Razz ...HG is slowly turning into a bulagian guild anyway cheers And also a healer dat should be enough to give ma + but : at 1st u said u expect us to help u gear up and den u said ur not an item hungry whore and u wont leave da guild after u gear enough...I smell sumrin fishy here...but dats prolly ma foot Very Happy Besides im sure dat every single member of da guild lied on those questions, after all most of dis game is gearing up so u can show off Cool

I give + and GL!
Back to top Go down
Ignatius
High Council
High Council
avatar

Title : Administrator
Number of posts : 1140
Registration date : 2009-07-30

Character information
Name: Ignatius
Race: Human
Class: Paladin Paladin
PostSubject: Re: Application(Accepted) - Irine   Mon 14 Feb 2011, 8:23 am   Post numberPost #5

+
Back to top Go down
deena
High Council
High Council
avatar

Title : Administrator
Number of posts : 2600
Registration date : 2008-02-20

Character information
Name: Deenna
Race: Worgen
Class: Priest Priest
PostSubject: Re: Application(Accepted) - Irine   Mon 14 Feb 2011, 8:45 am   Post numberPost #6

irl friend in guild, + from me
Back to top Go down
Sargeras
Chieftain
Chieftain
avatar

Title : Administrator
Number of posts : 6295
Registration date : 2007-11-01

Character information
Name: Ssargeras
Race: Worgen
Class: Hunter Hunter
PostSubject: Re: Application(Accepted) - Irine   Mon 14 Feb 2011, 9:17 am   Post numberPost #7

Antonio ... Faraldo Very Happy Very Happy

big + from me Smile

we need tanks ...

he got friend in guild

and i met him yestarday Smile

Back to top Go down
Wii
High Council
High Council
avatar

Title : Voodoo Mastah
Number of posts : 5334
Registration date : 2008-02-28

Character information
Name: Yuurei
Race: Troll
Class: Hunter Hunter
PostSubject: Re: Application(Accepted) - Irine   Mon 14 Feb 2011, 10:18 am   Post numberPost #8

+ gl =D
Back to top Go down
Havick
Peacekeeper
Peacekeeper
avatar

Title : None
Number of posts : 203
Registration date : 2010-08-18

PostSubject: Re: Application(Accepted) - Irine   Mon 14 Feb 2011, 5:12 pm   Post numberPost #9

+
Back to top Go down
Chris
High Council
High Council
avatar

Title : Administrator
Number of posts : 4977
Registration date : 2008-08-29

Character information
Name: Sabery
Race: Undead
Class: Death Knight Death Knight
PostSubject: Re: Application(Accepted) - Irine   Mon 14 Feb 2011, 5:56 pm   Post numberPost #10

+

Contact a HC ingame for invitation..next make a forum account and please visit

http://hellguards.nice-forum.com/t2396-basics-you-need-to-know-after-joining-hellguards-gamer-district-wotlk

ACCEPTED/LOCKED/MOVED

Back to top Go down
Sponsored content



PostSubject: Re: Application(Accepted) - Irine      Post numberPost #11

Back to top Go down
 

Application(Accepted) - Irine

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Hellguards Forum :: Hellguards' Lounge :: Accepted/Declined-